.

Exponeringssystem för alla tillfällen – rollup eller fasadvepa?

Gigantprint erbjuder de allra flesta exponeringssystemen som finns. Vi har kunskapen att
erbjuda de rätta alternativen vare sig det är en rollup, parkeringstavla eller en gigantiskt stor fasadbild. Det finns flertalet portabla exposystem där man snabbt och enkelt sätter upp sitt budskap.

I dagen hårda konkurrens hjälper det inte bara med en bra produkt. Exponeringen på marknaden är extremt viktig. Inför en nyöppning, REA, lansering, event eller mässor ger det bästa uppmärksamhet med våra lösningar.

Kontakta oss för det bästa alternativet

För mer info, begär en offert. Klicka här…

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.