.

Vi hjälper dig att synas i mängden!

Konkurrensen om uppmärksamheten på en utställning eller mässa är stor. Det räcker inte med en bra produkt, du måste också ha den rätta exponeringen.

Med vår hjälp kan du skapa den uppmärksamhet din produkt behöver. Använd våra gigantiska eller stora bilder som bas. Komplettera med affischer, banderoller, skyltar och ställ som tydliga utropstecken. Tänk inte på begränsningarna utan mer på möjligheterna. Vi hjälper dig att synas och är med dig hela vägen från planering till rätt produkt. Vi har allt ifrån beachflaggor, rollups och mässväggar till broschyrställ och vepor. Kolla gärna in vår webbshop Gdirekt.se för att se ännu mer tryckta system.

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.