.

Det gäller att synas ute!

Ofta ska man få blickfånget på sina produkter eller sin logotyper. Det kan gälla vid öppningar, sporttävlingar, evenemang eller mässor som är utomhus.

Vi erbjuder effektiva bildsystem som håller för de väderförhållanden som råder. Det är kanske starka vindar, mycket regn under de dagar som är aktuella. Rådfråga oss om vilka produkter som passar bäst. Av en kombination av våra olika produkter kan vi skapa en total exponering för ett helt område. Vi har god erfarenhet av stora evenemang. Eller behöver ni en beachflagga för att locka in kunden till butiken, hör av er så berättar vi mer!

Vi trycker banderoller, vepor, skyltar, flaggor och affischer samt dekorer som håller bra. Ni kan gå in och titta på några av produkterna på vår populära webbsida för utomhusreklam gdirekt.se

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här… samt för fasadbilder Klicka här…

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.