.

Det gäller att synas ute!

Ofta ska man få blickfånget på sina produkter eller sin logotyper. Det kan gälla vid öppningar, sporttävlingar, evenemang eller mässor som är utomhus.

Vi erbjuder effektiva bildsystem som håller för de väderförhållanden som råder. Det är kanske starka vindar, mycket regn under de dagar som är aktuella. Rådfråga oss om vilka produkter som passar bäst. Av en kombination av våra olika produkter kan vi skapa en total exponering för ett helt område. Vi har god erfarenhet av stora evenemang. Eller behöver ni en beachflagga för att locka in kunden till butiken, hör av er så berättar vi mer!

Vi trycker banderoller, vepor, skyltar, flaggor och affischer samt dekorer som håller bra. Ni kan gå in och titta på några av produkterna på vår populära webbsida för utomhusreklam gdirekt.se

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här… samt för fasadbilder Klicka här…

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss via info@gigantprint.se eller 011-251500

 

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

www.gdirekt.se Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

sv_SESE
da_DKDK nn_NONO sv_SESE