.

KOMPLETTA SKYLTAR I 3D FRIGOLIT, PLEXIGLAS & LACKERING!

Vi på GigantPrint erbjuder kompletta 3D skyltar, loggos och figurer. Här finns det ingen standard, vi erbjuder alla storlekar och varianter. Stora som små och enstyck eller upplagor. Allt i från en fräst träskylt som vi printat direkt på eller en text i frigolit som vi lackerar i din specifika färg. Lägger man en blank laserskuren plexifront på skylten så får man en superfin finish. Fråga oss vad som går att göra så ska vi se till att resultatet blir det bästa. Behöver Ni hjälp med monteringen så hjälper vi även till med det. Beställ frigolitskylt i 3D som är stor eller lite stolek!

Ring 011-251500 eller maila på info@gigantprint.se
Vill Ni någon av våra säljare så kollar Ni under våra kontakter!

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.