.

Vi har den senaste trycktekniken för alla typer av skyltar!

Behöver Ni större upplagor i kartong eller kanalplast så löser vi det till era kampanjer, även med lack som har partiell funktion. Om budskapet skall vara som en figur använder vi våra moderna skärbord.

En bild säger med en tusen ord, är så sant så. Möjligheten att göra skyltar precis som ni vill är självklart. Ska det vara en hänvisningsskylt som tål fukt eller en kampanjbild i stora upplagor på kartong så klarar vi av det. Hör med oss för rätt produkt.

Vi jobbar i de flesta materialen så som plåtskyltar till butik, kartongskyltar för kampanj, plastskyltar, Reeboard och trämaterial.

Vi hjälper Er gärna med montagen, säg bara till!

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.