.

Vinyl till alla miljöer – alltid med miljövänlig färg

Klistervinyler kan användas på de flesta underlag, fråga oss vi vet! Utbudet är stort och produkter finns till alla miljöer vare sig det är en utskuren text till ett skyltfönster eller ett budskap på asfalten.

Vi har lösningarna till en kampanj eller en permanent skylt, stort som smått. Frostad vinyl på glasrutor i kontorsmiljö är ett perfekt alternativ som ändå släpper in ljuset samtidigt som det inte går att se igenom.  Medans en vinyl med blockout är bästa produkten för att inte släppa i genom något ljus.

Att fästa en vinyl på insidan av en glasruta med bilden utåt är inga problem. Behöver ni monteringshjälp kontaktar ni oss, vi har montörer i hela Norden.

GigantPrint jobbar med de flesta kvalitetsmärken på klistervinyl som 3M, Mactac, Avery och Image perfect.

 

 

Vill Ni enkelt och snabb beställa en dekor så går det bra på gdirekt.se

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar.

Vid frågor kontakta oss på
info@gigantprint.se  eller 011-251500

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.