.

100-tals kartonger eller ett anpassat displayställ?

Oavsett så kan vi producera båda delarna, vi har en unika möjligheter som klarar de stora upplagorna på massor av olika material. Figurskurna, enkel eller dubbelsidiga med eller utan lack. Vi är ensamma om att digitalt kunna trycka partiellt lack , det innebär att en viss del av trycket blir lackat.

Materialens maxytor är ca 320×160 cm och utifrån det skapar vi displayställ till Er.
Golvställ för broschyrer eller figurfrästa bilder på människor. Vårt moderna skärbord bigar, skär och fräser upp till 19mm tjocka material. Kartong, kanalplast, plexiglas, reeboard, miniwellpapp, kapa, forex, plåt, alumniu och trä mm. Det finns massor material och vi vet vad som passar bäst.

Här finns massor av möjligheter, hör med oss för att få din idé till en produkt!

För mer info, begär en offert. Klicka här…

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar.

Vid frågor kontakta oss på
info@gigantprint.se  eller 011-251500

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.