.

Fågel, fisk eller mittemellan – displayer och tryckta skyltar för alla platser?

Vi skapar din tryckta display eller plantryckt skylt vare sig du behöver en eller flera hundra. Med den senaste tekniken kan vi skapa helt anpassade ställ för era behov.

Möjligheter att biga, skära och fräsa upp till 19mm tjocka material finns hos oss. Vårt program innehåller tusentals olika displayställ, en del är standard men vi skapar gärna unika produkter till Er. Vanligast är displaytryck på kartong och wellpapp. Det kan vara unika butiksdisplayer i kartong, wellpapp eller reeboard med tryck i flera färger.

På vår webshop Gdirekt finner Ni en hel del exempel!

Ge oss förutsättningarna så löser vi ert behov, ring oss på 011-251500 eller maila på info@gigantprint.se

För mer info, begär en offert. Klicka här…

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.