.

Vi trycker 700m2 miljövänligt i timmen – ingen annan klarar det?

Med de modernaste maskinerna i världen har Gigantprint möjligheten att snabbt trycka bilder på de flesta plana material. Kartong, wellpapp, plast, reeboard, plexi mm.

Den miljövänliga tekniken vi är ensamma om gör att det går att få lack på vissa delar på skyltarna, så kallat partiellt lack. Dubbel eller enkelsidigt vilket som passar bäst.
Vi ser sedan till att bilderna skärs ner eller stansas i någon av våra fyra olika maskiner beroende på om det skall figurskäras eller vara raka kanter.

Screentryck är inte det självklara valet längre, ring så berättar vi mer..

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

[nggallery id=39 template=silverclear]

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.