.

Event är brett – vi har den bredaste maskinparken av alla?

När det gäller att producera material till mässor, TV, teatrar, arenor, scener har vi mycket lång erfarenhet plus med en ung entusiasm. Blandningen gör att vi vet vad som gäller i alla miljöer.

Vi har producerat backdrops till mängder med band, scendekorer till de flesta teatrarna i Sverige och fyllt arenor med budskap. Efter att vi vet förutsättningarna och vad ni vill uppnå så hittar vi bra lösningar till lyckade event. Vare sig det är en banderoll med tryck eller rollup och skyltar.

Vi besöker Er gärna för att Ni skall nå bästa resultat under ert event! Ring oss på 011-251500 eller maila på info@gigantprint.se

Eller så kan Ni gå in och titta på vår webshop Gdirekt där vi valt ut mängder med produkter.

För mer info, begär en offert. Klicka här…

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.