.

Välkommen till GigantPrint!

Vi är en helhetsleverantör av tryckt media. Vill du märkas i bruset och göra gigantiskt intryck på marknaden? Söker du bättre sätt att producera reklam, trycksaker, butikskampanjer & inredningar, mässmontrar, trafik reklam?
Oavsett vilket är du välkommen till GigantPrint. Vårt utbud är unikt och vi formar dina önskemål till produkter, dygnet runt!

Med våra web lösningar skapar vi enkelhet för dig som beställare och även för detaljhandelns butikspersonal, hör med oss så berättar vi mer!

Storslaget i alla format – från visitkort till gigantiska vepor!

Låt dig inte luras av att vi är Nordens ledande leverantör av gigantisk fasadreklam. Vårt erbjudande är nämligen bredare än så. Vi digitalprintar alla format från visitkort, foldrar och direktreklam till gigantiska fasadvepor, kartongbilder och bechflaggor. Vi förädlar resultatet till färgstarka budbärare för alla miljöer och tillämpningar. Eurosize, banderoller, dekaler, displayställ, affischer, plantryck, backdrops, skyltar, vepor mm, 3D figurer, frigolite, listan kan göras hur lång som helst.

Som företag finns det ingen motsvarighet!

Endast Gigantprint kan erbjuda denna unika bredd av produkter för total exponering i alla miljöer. Företaget grundades år 2000, då med sju medarbetare och en stor printer samt två mindre. Lokalen var då ca 3000 m2! Sedan dess har vi hunnit bli en av Nordens ledande leverantörer av kundanpassad print.

Vi spänner över hela området från gigantisk utomhusreklam till material för butikskampanjer, mässmontrar, trafikreklam samt inredningar! 2010 är vi över 60 anställda i våra nya fräscha lokaler som vi sommaren 2007 byggde ut till 6000 m2. Det finns hela tio stycken stora digitala printrar och åtskilliga maskiner för speciella ändamål, produktionen är aktiv 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuda dig snabb, professionell hantering.

Genom vår bredd, kunskap och höga kvalitetstänkande kan vi erbjuda dig snabb, professionell hantering – alltid med totalansvar i allt från rådgivning till slut montering på plats! Företagets kunder består av butikskedjor i olika branscher, reklambyråer, event/mäss företag, TV-bolag, artister, teatrar samt enskilda företag stora som små, alla är välkomna till oss!

Vår ambition är att Gigantprint ständigt skall vara under förändring för att möta marknadens behov samt att vi bygger våra relationer med kunder och leverantörer på mycket lång sikt!

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.