.

Välkommen till GigantPrint!

Vi är en helhetsleverantör av tryckt media. Vill du märkas i bruset och göra gigantiskt intryck på marknaden? Söker du bättre sätt att producera reklam, trycksaker, butikskampanjer & inredningar, mässmontrar, trafik reklam?
Oavsett vilket är du välkommen till GigantPrint. Vårt utbud är unikt och vi formar dina önskemål till produkter, dygnet runt!

Med våra weblösningar skapar vi enkelhet för dig som beställare och även för detaljhandelns butikspersonal, hör med oss så berättar vi mer!

Storslaget i alla format – från visitkort till gigantiska vepor!

Låt dig inte luras av att vi är Nordens ledande leverantör av gigantisk fasadreklam. Vårt erbjudande är nämligen bredare än så. Vi digitalprintar alla format från visitkort, foldrar och direktreklam till gigantiska fasadvepor, kartongbilder och bechflaggor. Vi förädlar resultatet till färgstarka budbärare för alla miljöer och tillämpningar. Eurosize, banderoller, dekaler, displayställ, affischer, plantryck, backdrops, skyltar, vepor mm, 3D figurer, frigolite, listan kan göras hur lång som helst.

Som företag finns det ingen motsvarighet!

Endast Gigantprint kan erbjuda denna unika bredd av produkter för total exponering i alla miljöer. Företaget grundades år 2000, då med sju medarbetare och en stor printer samt två mindre. Lokalen var då ca 3000 m2! Sedan dess har vi hunnit bli en av Nordens ledande leverantörer av kundanpassad print.

Vi spänner över hela området från gigantisk utomhusreklam till material för butikskampanjer, mässmontrar, trafikreklam samt inredningar! 2019 är vi över 70 anställda i våra nya fräscha lokaler på hela 6000 m2. Det finns hela tio stycken stora digitala printrar och åtskilliga maskiner för speciella ändamål, produktionen är aktiv 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuder dig snabb, professionell hantering.

Genom vår bredd, kunskap och höga kvalitetstänkande kan vi erbjuda dig snabb, professionell hantering – alltid med totalansvar i allt från rådgivning till slut montering på plats! Företagets kunder består av butikskedjor i olika branscher, reklambyråer, event/mäss företag, TV-bolag, artister, teatrar samt enskilda företag stora som små, alla är välkomna till oss!

Vår ambition är att Gigantprint ständigt skall vara under förändring för att möta marknadens behov samt att vi bygger våra relationer med kunder och leverantörer på mycket lång sikt!

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss via info@gigantprint.se eller 011-251500

 

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

www.gdirekt.se Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

sv_SESE
da_DKDK nn_NONO sv_SESE