.

Integritetspolicy

 

Allmänt

GDPR är en EU förordning och ersätter den svenska Personuppgiftslagen. I korthet ger förordningen alla fysiska personer bättre översikt och mer kontroll över de personuppgifter som företag, organisationer och myndigheter har om dem.

Gigantprints riktlinjer för skydd av personuppgifter

Gigantprint värnar om personuppgifter och strävar alltid efter att behandla och skydda dem på bästa sätt. Vi samlar in och använder personuppgifter för bestämda ändamål. Vid behandling av de personuppgifter som lämnats vid beställning är syftet att administrera och att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot kund. Vi skyddar uppgifterna genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som till exempel lösenordsskydd och begränsad behörighet. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket.

Ändamål för insamling av personuppgifter

De personuppgifter Gigantprint samlar in är vid beställning till företaget, även via webbsidorna DinPrint, Gdirekt och Svenska Varselskyltar, för att kunna hantera och leverera företagets produkter.

Tillfällen då vi lämnar ut insamlade uppgifter

Gigantprint använder sig av underleverantörer som administrerar betallösningar vid beställning från företagets webbsidor DinPrint, GDirekt och Svenska Varselskyltar. Dessa underleverantörer är självständigt personuppgiftsansvariga. Att leverantören är självständigt personuppgiftsansvarig innebär att det inte är vi som styr hur informationen som lämnas till företaget ska behandlas. Då gäller det företagets integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Gallring

Gigantprint bevarar inte personuppgifter längre än nödvändigt. När personuppgifterna inte längre behövs raderas de. Uppgifterna kan dock i vissa fall behöva sparas för t ex statistik eller bokföringsändamål.

 

Ladda ner integritetspolicyn som PDF!

 

 

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss på info@gigantprint.se  eller 011-251500

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se