.

Vi jobbar bland annat med ftalatfria material!

Svensk och internationell forskning* visar att vissa mjukgörande ftalatprodukter har negativ påverkan på miljön och bör snarast tas bort ur industri- och konsumentprodukter. Vi utökar nu därför vårt miljöanpassade materialsortiment med ftalatfri banderollväv och nätvinyl och har med hjälp av våra leverantörer drivit på för att få fram PVC-produkter utan dessa oönskade mjukgörare. Vi är nu det enda företaget i Sverige som kan erbjuda detta miljövänliga alternativ. Sedan många år tillbaka är våra tryckfärger miljövänliga utan lösningsmedel och tyger Ökotexcertifierade.

Att satsa på miljön är att satsa på livet…

Inom GigantPrint satsar vi stora resurser på vårt miljöarbete. Det finns inga motsättningar mellan lönsamma affärer och ett klokt sätt att hantera miljöfrågor! Genom en öppen dialog med våra samarbetspartners; kunder, allmänhet, leverantörer, miljöorganisationer känner vi av de krav som ställs på oss och pekar på de krav vi själva ställer för att kunna upprätthålla, och skärpa, vår miljöprofil.

Då många av våra kunder har ett långtgående miljötänkande, har vi under många år arbetat med att leva upp till de kvalitets- och miljökrav som ställts på oss. Detta arbete är något som genomsyrar hela vår organisation och ger den en miljöinriktad prägel vilket vi är mycket stolta över.

Vi använder miljövänliga färger som är helt vattenbaserade, helt utan lösningsmedel. För att Svanenmärka ett helt bolag i vår bransch krävs att 85% av produkterna är papper. Alla våra mjuka material är godkända enligt Oeko-Tex® Standard 100, vilket är ett välrenommerat institut i textilbranschen.
Klicka på följande länk: www.oeko-tex.com

Tryckkvalitén är av högsta kvalité som finns på marknaden tack vare att vi löpande investerar i ny teknik. EMAS bygger på en EU-förordning som i Sverige administreras av Miljöstyrningsrådet. EMAS och ISO 14001 har många likheter men EMAS är något mer långtgående i sina krav på företaget. Vi fortsätter nu vårt miljöarbete tillsammans med SIS Miljömärkning, med målsättning, att vara Sveriges miljövänliga företag i vår bransch. Att satsa på miljön är att satsa på livet

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss via info@gigantprint.se eller 011-251500

 

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

www.gdirekt.se Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

sv_SESE
da_DKDK nn_NONO sv_SESE