.

Nu är vi ensamma i Sverige ftalatfria material!

Svensk och internationell forskning* visar att vissa mjukgörande ftalatprodukter har negativ påverkan på miljön och bör snarast tas bort ur industri- och konsumentprodukter. Vi utökar nu därför vårt miljöanpassade materialsortiment med ftalatfri banderollväv och nätvinyl och har med hjälp av våra leverantörer drivit på för att få fram PVC-produkter utan dessa oönskade mjukgörare. Vi är nu det enda företaget i Sverige som kan erbjuda detta miljövänliga alternativ. Sedan tidigare är våra tryckfärger Svanengodkänd a och tyger Ökotexcertifierade.

Att satsa på miljön är att satsa på livet…

Inom GigantPrint satsar vi stora resurser på vårt miljöarbete. Det finns inga motsättningar mellan lönsamma affärer och ett klokt sätt att hantera miljöfrågor! Genom en öppen dialog med våra samarbetspartners; kunder, allmänhet, leverantörer, miljöorganisationer känner vi av de krav som ställs på oss och pekar på de krav vi själva ställer för att kunna upprätthålla, och skärpa, vår miljöprofil.

Då många av våra kunder har ett långtgående miljötänkande, har vi under många år arbetat med att leva upp till de kvalitets- och miljökrav som ställts på oss. Detta arbete är något som genomsyrar hela vår organisation och ger den en miljöinriktad prägel vilket vi är mycket stolta över.

Vi använder miljövänliga färger som är helt vattenbaserade, flertalet av dem är Svanen märkta. För att Svanenmärka ett helt bolag i vår bransch krävs att 85% av produkterna är papper. Alla våra mjuka material är godkända enligt Oeko-Tex® Standard 100, vilket är ett välrenommerat institut i textilbranschen.
Klicka på följande länk: www.oeko-tex.com

Tryckkvalitén är av högsta kvalité som finns på marknaden tack vare att vi löpande investerar i ny teknik. EMAS bygger på en EU-förordning som i Sverige administreras av Miljöstyrningsrådet. EMAS och ISO 14001 har många likheter men EMAS är något mer långtgående i sina krav på företaget. Vi fortsätter nu vårt miljöarbete tillsammans med SIS Miljömärkning, med målsättning, att bli Sveriges första Svanenmärkta företag i vår bransch. Att satsa på miljön är att satsa på livet

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.