.

Integritetspolicy

 

Allment

GDPR er en EU förordning og erstatter den svenske Personuppgiftslagen. i korthet gir förordningen alle fysiske personer bedre oversikt og større kontroll over de personopplysninger som foretak, organisasjoner og myndigheter har om dem

Gigantprints retningslinjer for personopplysninger

Gigantprint verner om personopplysninger og streber alltid etter å behandle og beskytte dem på best mulig måte. Vi samler inn og anvender personopplysninger for bestemte formål. Behandlingen av de personopplysninger som legges igjen ved bestilling er formålet å kunne fullføre våre åtaganden mot kunden. Vi beskytter opplysningene gjennom tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som for eksempel passordbeskyttelse og begrensede tilganger. Videre har vi brannvegger og virusprogram for å beskytte og forhindre uvedkommen tilgang til nettverket

Ändamål for innsamling av personopplysninger

De personuppgifter Gigantprint samlar in är vid beställning till företaget, även via webbsidorna DinPrint, Gdirekt och SVASAB, för att kunna hantera och leverera företagets produkter.

Tilfeller hvor vi gir ut innsamlede opplysninger

Gigantprint använder sig av underleverantörer som administrerar betallösningar vid beställning från företagets webbsidor DinPrint, GDirekt och SVASAB. Dessa underleverantörer är självständigt personuppgiftsansvariga. Att leverantören är självständigt personuppgiftsansvarig innebär att det inte är vi som styr hur informationen som lämnas till företaget ska behandlas. Då gäller det företagets integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Gallring

Gigantprint oppbevarer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig. Når det ikke lenger er behov for opplysningene slettes de hos oss. Personopplysningene kan dog i visse tilfeller bli oppbevart for bokføring eller statistikk

 

Last ned integritetspolicyen som PDF!

 

 

KONTAKT OSS, VI HJELPER DEG!

Gigantprint er som et supermarked med trykte medier. Vi sørger for å finne den riktige løsningen. Alt fra skilt til en forretning eller omprofilering for en hel butikkjede. Våre trykksaker dekker alle behov til event, messer, innvielser, kampanjer og produktlanseringer. Til høyre ser Dere våre sider online.

Ved spørsmål kontakt oss post@gigantprint.no eller 63864000

 

 

Gigantprint inngår i Nordens største trykk-konsern. Dette innebærer at vi tilbyr et komplett tilbud med trykte medier og hjelper til med hele prosessen. Fra idè, layout, produksjon til lager og distribusjon.

TAPETER, TAVLER & POSTERS

Vi har også en side for hjemmeinnredning og kontormiljøer som heter  www.dinprint.se. Her finner Dere tapeter, tavler, posters og rullegardiner med trykk samt tavler i canvas og plexiglass. På siden finner Dere et 1000-talls utvalgte motiv under kategorier.

Ved spørsmål, kontakt oss på
info@dinprint.se

NØDSKILT OG VARSELSKILT


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Ved spørsmål kontakt oss på
info@svasab.se

TRYGT, RASKT OG LETT = GDIREKT

www.gdirekt.se Bestill trykk og messemateriell enkelt og greit - med høyeste kvalitet. Vi vet hvor viktig det er å skape et godt førsteinntrykk. Produksjon av trykksaker og messemateriell skjer i trykkeriet i Norrköping. Kontor finnes i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö og Oslo.

Ved spørsmål kontakt oss
info@gdirekt.se

nn_NONO
sv_SESE da_DKDK nn_NONO