.

Snart börjar försäljningen av Nokias smartphone Nokia N8. Mobilen är en av de första på marknaden med HDMI-anslutning för att överföra bild och ljud i hög kvalitet

Gigantprint har producerat duken i ett stycke, som spändes upp med två lyftkranar i Rosengård. 60 meter bred och 28 meter hög inkl. sidovåderna med en total yta på 1688 kvm. Bioduken är på 2290 tum. Som jämförelse kan nämnas att biodukens yta motsvarar ytan för 3200 stycken 40 tums tv-apparater. Filmen spelas upp från en Nokia N8 som är kopplad till fyra jätteprojektorer på 140 kilo vardera som är monterade i en container. Filmvisningen från Nokia N8 är möjlig att genomföra eftersom mobilen har en så kallad HDMI-anslutning.

Inga produktioner är för stora för oss!

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss på info@gigantprint.se  eller 011-251500

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se