.

Vill du synas på stan?

Med vår teknik kan du producera en affisch till en plats eller täcka en hela stadens busshållplatser. Det finns mängder med olika upplägg. Det kan vara vinyldekaler på skyltfönster, asfaltsvinyl, skyltar på parkeringar, lyckstolpsskyltar, flaggor samt mäklarskyltar.

För oss är orden eurozise, adschel, citylight, fullsize, stortavlor, pelare med mera vardag.
Vi har rutinerna till JCDecaux, Clear Channel.

Vår produktion rullar 24 timmar om dygnet, hör med oss om leveranstider!

För mer info, begär en offert. Klicka här…
Skapa original? Kika gärna i denna lathund. Klicka här…

För information om annonsering klicka på länkarna nedan:
www.clearchannel.se
www.jcdecaux.se

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss via info@gigantprint.se eller 011-251500

 

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

www.gdirekt.se Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

sv_SESE
da_DKDK nn_NONO sv_SESE