.

WebUpload

För att ladda up jobb filer med Safari, Internetexplorer, Firefox eller Chrome gå in på file.gigantprint.se

När ni har loggat in så kan ni direkt via den här sidan snabbt och enkelt lägga upp jobb file. Här kan ni också fortsättningsvis ladda upp all jobbrelaterad material.

Inloggning

För att kunna använda våran webupload måste du ha ett användarnamn (username) och ett lösen (password), du som kund får då en egen mapp på våran server där du kan ladda upp jobb. För att få användarnamn (username) och lösen (password) maila till ftp@gigantprint.se eller ring oss så fixar vi det så snabb som det är möjligt .

FTP

FTP är en förkortning av File Transfer Protocol och är ett protokoll för överföring av filer mellan två datorer över internet. Det kan användas dels ”anonymt” för att hämta filer från stora FTP-arkiv och dels med inloggning om du vill föra över jobb som du inte vill att någon annan ska ha tillgång till än du och vi på GigantPrint.

Inloggning

För att kunna använda våran ftp måste du ha ett användarnamn (username) och ett lösen (password), du som kund får då en egen mapp på våran FTPserver där du kan ladda upp jobb. För att få användarnamn (username) och lösen (password) maila till ftp@gigantprint.se eller ring oss så fixar vi det så snabb som det är möjligt .

Detta är er privata ftp-mapp, ni kan ta bort och skapa mappar/filer här hur ni vill. Använd inte åäö i filnamn.
Er mapp rensas varje dag på allt som är tre månader gammalt så ftp servern inte blir överfull.

Program (Mac OSX/Windows)

För att kunna ladda upp jobb på våra FTP server måste du ha en FTP kilent, vi rekomenderar FileZilla. Den kan du ladda helt gratis på http://filezilla-project.org/download.php?type=client.
OBS Det går bara att ladda upp packade filer och pdf filer på våran ftpserver. Er mapp rensas varje dag automatiskt på allt som är tre månader gammalt.

OBS! Ni kan endast ladda upp dessa filer:

.tif .pdf .jpg .hqx .sit .zip .eps .psd .sitx .rar .sea .txt .doc

 

 

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.