.

FTP

FTP är en förkortning av File Transfer Protocol och är en metod för överföring av filer mellan datorer över Internet. Det kan användas dels ”anonymt” för att hämta filer från stora FTP-arkiv och dels med inloggning om du vill föra över jobb som du inte vill att någon annan ska ha tillgång till än du och vi på GigantPrint.

Inloggning

För att kunna använda vår FTP-server måste du ha ett användarnamn (username) och ett lösen (password). Du får då en egen mapp på vår server där du kan ladda upp jobb. För att få användarnamn och lösen maila till ftp@gigantprint.se eller ring oss, så fixar vi det så snabb som det är möjligt .

Väl inloggade ser ni er privata mapp där ni kan ta bort och skapa mappar/filer här hur ni vill. Använd inte åäö i filnamn!
Er mapp rensas kontinuerligt på allt som är tre månader gammalt annars blir servern snart överfull.

Program (Mac OSX/Windows)

För att kunna ladda upp jobb på vår FTP-server måste du ha en FTP kilent. Vi rekomenderar FileZilla. Den kan du ladda helt gratis på http://filezilla-project.org/download.php?type=client.

OBS! Ni kan endast ladda upp dessa filer:

.tif .pdf .jpg .hqx .sit .zip .eps .psd .sitx .rar .sea .txt .doc

KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER TILL!

Gigantprint är som en stormarknad med tryckt media. Vi ser till att ta fram bästa lösningen. Allt från en skylt till ett företag eller en profilering för en hel butikskedja. Våra trycksaker täcker alla behov till event, mässor, invigningar, kampanjer och produktlanseringar. Till höger ser Ni våra sidor online.

Vid frågor kontakta oss via info@gigantprint.se eller 011-251500

 

 

Gigantprint ingår i Nordens största tryckkoncern. Detta innebär att Vi erbjuder ett komplett utbud med tryck media och hjälper till med hela processen. Från idé, layout, produktion till lager och distribution.

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

www.gdirekt.se Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo.

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se

sv_SESE
da_DKDK nn_NONO sv_SESE