.

Proprius är utformad för att göra enkla beställningar från butikerna själva!

Företagets marknadsavdelning bestämmer vad butikerna skall kunna beställa, inom bestämda tidsramar om man vill! De företag som använder denna tjänst frigör mycket tid i arbetet gällande beställningsunderlag från butikerna! Beställaren/butiken känner sin lokala marknad bäst och här kan de efter behov beställa rätt marknadsföringsmaterial! 

Man får alltid order bekräftelse och leveransbesked när varorna lämnar Gigantprint, naturligtvis med kolli nummer så man vet att varorna är på väg!
Hela idén bygger på att förenkla i beställningshanteringen!

För mer information kontakta Fredrik på fredrik@gigantprint.se eller 011-251503

 

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.