.

Lathund – Småformat (upp till a3-format)

Digitalprint i de mindre formaten, upp till A3-storlek. Tex flyers, visitkort, matchprogram är exempel på vad som produceras på denna avdelning. – Saker som är bra att tänka på vid originalskapande hittar du här.

Original

Leverera originalen som högupplösta PDF:er (PDF/X-4) med utfall och skärmärken. Och alla texter/typsnitt ska vara vektoriserade (banor). För att förenkla inställningarna i Adobe Acrobat Distiller finns en joboptions-fil som anpassats för utskrifter hos GigantPrint och som du kan ladda ned till din dator. (Gigantprint PDFX-4_2.joboptions) ** OBS: Använd INTE övertryck i originalen, vi kan tyvärr inte garantera att resultat blir som förväntat på texter etc om övertryck används.

Vid orginalfrågor kontakta prepressavdelningen.

Färger

Blanda färgerna i coated FOGRA 39 och ange om möjligt referens nummer/namn ur PMS skalan. För bästa svärta, blanda svart endast i 100% k, detta anpassas sedan för resp. maskin och material.

Skicka Orginal

Om ni väljer att skicka via e-mail, tänk då på att filen ni skickar inte får vara större än 25 mb och att den ska vara packad, till Mac använder ni Stuffit och till PC använder ni er av Zip.

Bildupplösning

skala
1:1

procent
100%

bildupplösning
300 dpi

FTP

Om ni skickar via FTP, glöm då inte att informera oss vad filen/katalogen heter, då det underlättar för oss att komma igång med jobbet.
För att erhålla inloggningsinformation till våran ftp, maila till ftp@gigantprint.se

Orderwebb

Ni kan också ladda upp orginalen genom våran Orderwebb. För att erhålla användare och lösenord Klicka här eller ring 011-25 15 00

OBS! Skicka med utskrifter, bilder, färgprov, typsnitt etc. som referenser. Var också noggrann med att ge oss en detaljerad beskrivning över hur ni vill att slutresultatet ska bli.

Kontaktpersoner produktion

Esa Mäntynen
tel: 011-251501
e-mail: esa.mantynen@gigantprint.se

Kontakt original och prepress

Prepressavdelningen

tel: 011-251500 (fråga efter prepress)
e-mail: prepress@gigantprint.se

Tryck snabbt å lätt = Gdirekt

Beställ tryck och mässmaterial enkelt och lätt – med högsta kvalité. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett första intryck. Produktion av trycksaker och mässmaterial sker i tryckeriet i Norrköping. Kontor finns i Stockholm, Västerås, Göteborg, Linköping, Malmö och Oslo

Vid frågor kontakta oss på
info@gdirekt.se
eller 011-251515

TAPETER, TAVLOR & POSTERS

Vi har även en sida för heminredning och kontorsmiljöer som heter www.dinprint.se. Här finner Ni tapeter, tavlor, posters och rullgardiner med tryck samt tavlor i canvas och plexiglas. På sidan finner Ni 1000-tals utvalda motiv under kategorier.

Vid frågor kontakta oss på
info@dinprint.se
eller 011-251575

NÖDSKYLTAR & VARSELSKYLTAR


www.svasab.se är vår hemsida för tryckta skyltar med färdiga motiv klara att använda med texter och symboler. De kallas varselskyltar och man beställer brandskyltar, nödskyltar, påbudsskyltar och vägmärken eller vägskyltar.

Vid frågor kontakta oss på
info@svasab.se
eller 011-251570

Gäller Produktionsanläggningen i Vellinge:

GigantPrint AB | Platinagatan 6, 602 23 Norrköping | tel: 011-25 15 00 | fax: 011-25 15 15 | mail: info@gigantprint.se
Copyright © 2000-2016 Gigantprint AB. All Rights Reserved.